logo logo
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

مانیتورینگ UPS هایی که خروجی شبکه ندارند
Oppenheimer
#1 ارسال شده : دوشنبه، 30 ژانويه 2012 01:30:04 ب.ظ(UTC)
Oppenheimer

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 30/01/2012(UTC)
ارسالها: 2
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: تهران

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
UPS های جدید ، اکثرا دارای خروجی SNMP هستند یا دست کم ابا اضافه کردن کارت به اونها میشه این امکان رو بهشون اضافه کرد. اما خیلی از سازمان ها و شرکت ها از یو پی اس های قدیمی تر استفاده می کنند.

برای مانیتورینگ یو پی اس هایی که دارای خروجی شبکه و SNMP نیستند ، راهکار خوبی وجود دارد.
می دانیم که برای ارتباط با UPS ها از طریق پورت سریال RS-232 ، پروتکل استانداردی به نام RUPS وجود دارد. در صورتی که یو پی اس شما با این پروتکل کار می کند ( که به احتمال زیاد همینطور است ) ، دستگاهی به نام NetAgent وجود دارد که می تواند به عنوان واسطه ، اطلاعات را از پورت RS232 دستگاه UPS شما بگیرد و آن را از طریق پروتکل SNMP روی شبکه ارائه دهد.

پیشنهاد من مدل DP532 هستش که دارای یک نمایشگر ال سی دی 7Segment می باشد که اطلاعاتی مانند ولتاژ و فرکانس و همچنین IP Address دستگاه رو روی اون نشون میده.
Moralistic
#2 ارسال شده : دوشنبه، 30 ژانويه 2012 04:38:46 ب.ظ(UTC)
Moralistic

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 29/01/2012(UTC)
ارسالها: 28
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: Tehran

تشکرها: 8 بار
7 تشکر دریافتی در 7 ارسال
چطور می تونم ببینم یو پی اس مورد نظرم از پروتکلی که گفتین استفاده میکنه یا نه ؟Huh
It's not what you know but who you know that makes the difference
Oppenheimer
#3 ارسال شده : دوشنبه، 30 ژانويه 2012 07:59:00 ب.ظ(UTC)
Oppenheimer

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 30/01/2012(UTC)
ارسالها: 2
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: تهران

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
برند های خارجی معروف مانند ، APC , Porwerware , Eaton , PPC و ... همگی با پروتکل RUPS کار می کنند. ممکنه برخی مدل های چینی یا ایرانی از پروتکل های دیگه ای استفاده کنند. مثلا برخی از مدل های فاراتل این پروتکل رو ساپورت نمی کنند. البته تا جایی که میدونم میتونید باهاشون تماس بگیرید و ازشون بخواید که برد یوپی اس رو براتون عوض کنن تا RUPS رو ساپورت کنه.

به احتمال بالای 90 درصد UPS شما با این پروتکل کار می کنه اما برای مطمئن شدن بهتره دفترچه راهنما یا مستندات مربوط به UPS رو چک کنید یا با سازنده UPS تماس بگیرید.
البته من سعی میکنم در آینده یه برنامه ساده برای چک کردن پشتیبانی از پروتکل RUPS روی UPS از طریق پورت سریال RS-232 همینجا برای دانلود بذارم.


1 کاربر از Oppenheimer برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
Moralistic در تاریخ 31/01/2012(UTC)
Nifilisi
#4 ارسال شده : دوشنبه، 30 ژانويه 2012 09:43:02 ب.ظ(UTC)
Nifilisi

رتبه: Member

گروه ها: Registered, Moderator
تاریخ عضویت: 10/01/2012(UTC)
ارسالها: 29
مرد
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: تهران

تشکرها: 4 بار
13 تشکر دریافتی در 6 ارسال
سلام
بابت راهنمایی مفیدتون تشکر می کنم.
لطفا توضیحاتی در مورد امکانات مانیتورینگ UPS در سیستم مانیتورینگ بینا هم بفرمایید. چه پارامتر های UPS رو میشه مانیتور کرد ؟ چه مزیت هایی داره ؟
The Imaginations Are Infinite
Moralistic
#5 ارسال شده : سه شنبه، 31 ژانويه 2012 08:43:31 ق.ظ(UTC)
Moralistic

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 29/01/2012(UTC)
ارسالها: 28
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: Tehran

تشکرها: 8 بار
7 تشکر دریافتی در 7 ارسال
ممنون اپن هایمر بابت جواب کاملتون
منتظر برنامه ای که گفتین هسم Angel
It's not what you know but who you know that makes the difference
Cleverboy
#6 ارسال شده : چهارشنبه، 16 مه 2012 09:53:32 ب.ظ(UTC)
Cleverboy

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Moderator
تاریخ عضویت: 09/05/2012(UTC)
ارسالها: 131
CANADA
مکان: Toronto

تشکرها: 4 بار
18 تشکر دریافتی در 17 ارسال
اصل ارسال توسط : Nifilisi برو به اراسل نقل قول شده
سلام
بابت راهنمایی مفیدتون تشکر می کنم.
لطفا توضیحاتی در مورد امکانات مانیتورینگ UPS در سیستم مانیتورینگ بینا هم بفرمایید. چه پارامتر های UPS رو میشه مانیتور کرد ؟ چه مزیت هایی داره ؟



سلام دوست من ، برای پاسخ به سوال شما به لینک زیر برید
http://www.danapardaz.net/ws/Pa...oring/UPSMonitoring.aspx
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest (2)
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.