logo banner logo
میهمان عزیز خوش آمدید! برای بهره‌مندی از تمام امکانات لطفا وارد حساب کاربری خود شوید ورود یا ثبت نام.

اطلاع رسانی

Icon
Error

گزینه ها
مشاهده آخرین ارسال مشاهده آخرین ارسال خوانده نشده
HTC  
#1 ارسال شده : 1391/04/02 08:36:11 ب.ظ
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/31
ارسالها: 57
بلژیک

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
دمااتاق سرور چقدر باید باشه؟Confused
اسپانسر
Borna AD manager Borna AD manager
Nifilisi  
#2 ارسال شده : 1391/04/11 08:48:25 ب.ظ
Nifilisi

رتبه: Administration

گروه ها: Moderator, Administrators, Registered
تاریخ عضویت: 1390/10/20
ارسالها: 27
مرد
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: تهران

تشکرها: 4 بار
13 تشکر دریافتی در 6 ارسال
سلام
دمای اتاق سرور یا دیتا سنتر باید بین 18 الی 24 درجه سانتیگراد باشه. دمای بیشتر از 27 درجه ممکن است منجر به صدمه به تجهیزات بشه.

همچنین به یاد داشته باشین که در صورت از کار افتادن کولرها فقط 6 دقیقه طول می کشه که دما از این محدوده به بالای 30 درجه برسه، پس در تهیه سیستم های مانیتورینگ شرایط محیطی مثل بینا تامل نکنید.

در مورد رطوبت هم میزان 40% الی 60% مناسبه.

موفق باشید.
The Imaginations Are Infinite
mvkhatib  
#3 ارسال شده : 1391/06/19 09:50:04 ق.ظ
mvkhatib

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/04/10
ارسالها: 17
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: tehran

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
ممنون از جوابتون ولی آیا دمای کمتر از 18 درجه هم برای سیستمها ضرری داره یا نه ؟
چون من دما تا 10 درجه رو هم تجربه کردم
HTC  
#4 ارسال شده : 1391/06/25 03:25:29 ب.ظ
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/31
ارسالها: 57
بلژیک

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
بصورت استاندارد چون اعلام شده دما باید 18 - 24 باشد بصورت پیش فرض دما ها متغیر 1.5 الی 2 درجه تاثیر چندانی ندارد.
Cleverboy  
#5 ارسال شده : 1391/07/01 11:11:49 ق.ظ
Cleverboy

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Moderator
تاریخ عضویت: 1391/02/20
ارسالها: 128
کانادا
مکان: Toronto

تشکرها: 4 بار
19 تشکر دریافتی در 18 ارسال
مدت زمان ی را که در 10 درجه بود را تعیین کنید
HTC  
#6 ارسال شده : 1391/07/17 11:29:09 ق.ظ
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/31
ارسالها: 57
بلژیک

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
Think
amir  
#7 ارسال شده : 1391/07/17 01:29:04 ب.ظ
amir

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/30
ارسالها: 18
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: tehran

تشکرها: 10 بار
من فکر نمی کنم اگر چند درجه از استاندارد پایین تر باشه اتفاق خاصی بیوفته
amir  
#8 ارسال شده : 1391/07/17 01:34:54 ب.ظ
amir

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/30
ارسالها: 18
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: tehran

تشکرها: 10 بار
می خواستم بدونم هر اتاق سرور احتیاج به چند تا سنسور دما و چند نا سنسور رطوبت داره ؟
Cleverboy  
#9 ارسال شده : 1391/07/18 02:12:54 ب.ظ
Cleverboy

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Moderator
تاریخ عضویت: 1391/02/20
ارسالها: 128
کانادا
مکان: Toronto

تشکرها: 4 بار
19 تشکر دریافتی در 18 ارسال
BigGrin میتوانید از یک سنسور هایIths4 دما رطوبت استفاده نمایید
amir  
#10 ارسال شده : 1391/07/19 02:17:42 ب.ظ
amir

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/30
ارسالها: 18
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: tehran

تشکرها: 10 بار
یعنی یک سنسور دما برای کل اتاق کافیه ؟Confused
HTC  
#11 ارسال شده : 1391/07/26 08:47:56 ق.ظ
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/31
ارسالها: 57
بلژیک

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
بستگی به متراژ و حجم رک و سرور ها ..... دارد
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
رفتن به انجمن  
شما نمی توانید مطلب جدید در این انجمن ایجاد کنید
شما نمی توانید برای مطالب ارسالی پاسخ ارسال کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را حذف کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را ویرایش کنید
شما نمی توانید در مطلب ارسالی خود نظرسنجی ایجاد کنید
شما نمی توانید در این انجمن نظر دهید

ایجاد شده توسط YAF.NET 2.2.3 | YAF.NET © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.180 ثانیه ایجاد شد.