logo logo
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

دمای اتاق سرور
HTC
#1 ارسال شده : جمعه، 22 ژوئن 2012 08:36:11 ب.ظ(UTC)
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 20/05/2012(UTC)
ارسالها: 60
BELGIUM

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
دمااتاق سرور چقدر باید باشه؟Confused
Nifilisi
#2 ارسال شده : يكشنبه، 01 ژوئيه 2012 08:48:25 ب.ظ(UTC)
Nifilisi

رتبه: Member

گروه ها: Registered, Moderator
تاریخ عضویت: 10/01/2012(UTC)
ارسالها: 29
مرد
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: تهران

تشکرها: 4 بار
13 تشکر دریافتی در 6 ارسال
سلام
دمای اتاق سرور یا دیتا سنتر باید بین 18 الی 24 درجه سانتیگراد باشه. دمای بیشتر از 27 درجه ممکن است منجر به صدمه به تجهیزات بشه.

همچنین به یاد داشته باشین که در صورت از کار افتادن کولرها فقط 6 دقیقه طول می کشه که دما از این محدوده به بالای 30 درجه برسه، پس در تهیه سیستم های مانیتورینگ شرایط محیطی مثل بینا تامل نکنید.

در مورد رطوبت هم میزان 40% الی 60% مناسبه.

موفق باشید.
The Imaginations Are Infinite
mvkhatib
#3 ارسال شده : يكشنبه، 09 سپتامبر 2012 09:50:04 ق.ظ(UTC)
mvkhatib

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 30/06/2012(UTC)
ارسالها: 17
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: tehran

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
ممنون از جوابتون ولی آیا دمای کمتر از 18 درجه هم برای سیستمها ضرری داره یا نه ؟
چون من دما تا 10 درجه رو هم تجربه کردم
HTC
#4 ارسال شده : شنبه، 15 سپتامبر 2012 03:25:29 ب.ظ(UTC)
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 20/05/2012(UTC)
ارسالها: 60
BELGIUM

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
بصورت استاندارد چون اعلام شده دما باید 18 - 24 باشد بصورت پیش فرض دما ها متغیر 1.5 الی 2 درجه تاثیر چندانی ندارد.
Cleverboy
#5 ارسال شده : شنبه، 22 سپتامبر 2012 11:11:49 ق.ظ(UTC)
Cleverboy

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Moderator
تاریخ عضویت: 09/05/2012(UTC)
ارسالها: 131
CANADA
مکان: Toronto

تشکرها: 4 بار
18 تشکر دریافتی در 17 ارسال
مدت زمان ی را که در 10 درجه بود را تعیین کنید
HTC
#6 ارسال شده : دوشنبه، 08 اُكتبر 2012 11:29:09 ق.ظ(UTC)
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 20/05/2012(UTC)
ارسالها: 60
BELGIUM

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
Think
amir
#7 ارسال شده : دوشنبه، 08 اُكتبر 2012 01:29:04 ب.ظ(UTC)
amir

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 19/05/2012(UTC)
ارسالها: 19
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: tehran

تشکرها: 10 بار
من فکر نمی کنم اگر چند درجه از استاندارد پایین تر باشه اتفاق خاصی بیوفته
amir
#8 ارسال شده : دوشنبه، 08 اُكتبر 2012 01:34:54 ب.ظ(UTC)
amir

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 19/05/2012(UTC)
ارسالها: 19
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: tehran

تشکرها: 10 بار
می خواستم بدونم هر اتاق سرور احتیاج به چند تا سنسور دما و چند نا سنسور رطوبت داره ؟
Cleverboy
#9 ارسال شده : سه شنبه، 09 اُكتبر 2012 02:12:54 ب.ظ(UTC)
Cleverboy

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Moderator
تاریخ عضویت: 09/05/2012(UTC)
ارسالها: 131
CANADA
مکان: Toronto

تشکرها: 4 بار
18 تشکر دریافتی در 17 ارسال
BigGrin میتوانید از یک سنسور هایIths4 دما رطوبت استفاده نمایید
amir
#10 ارسال شده : چهارشنبه، 10 اُكتبر 2012 02:17:42 ب.ظ(UTC)
amir

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 19/05/2012(UTC)
ارسالها: 19
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
مکان: tehran

تشکرها: 10 بار
یعنی یک سنسور دما برای کل اتاق کافیه ؟Confused
HTC
#11 ارسال شده : چهارشنبه، 17 اُكتبر 2012 08:47:56 ق.ظ(UTC)
HTC

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 20/05/2012(UTC)
ارسالها: 60
BELGIUM

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
بستگی به متراژ و حجم رک و سرور ها ..... دارد
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest (2)
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.