logo logo
میهمان عزیز خوش آمدید! برای بهره‌مندی از تمام امکانات لطفا وارد حساب کاربری خود شوید ورود یا ثبت نام.

اطلاع رسانی

Icon
Error

گزینه ها
مشاهده آخرین ارسال مشاهده آخرین ارسال خوانده نشده
Nifilisi  
#1 ارسال شده : 1391/09/09 08:05:57 ب.ظ
Nifilisi

رتبه: Administration

گروه ها: Moderator, Administrators, Registered
تاریخ عضویت: 1390/10/20
ارسالها: 29
مرد
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: تهران

تشکرها: 4 بار
13 تشکر دریافتی در 6 ارسال
لطفا بفرمایید آیا در سیستم بینا امکان مانیتورینگ سوئیچ ها و روتر های Cisco وجود دارد یا نه؟ اگر امکان دارد نحوه آن را توضیح دهید.
با تشکر
The Imaginations Are Infinite
اسپانسر
Borna AD manager Borna AD manager
Cleverboy  
#2 ارسال شده : 1391/09/24 12:52:21 ق.ظ
Cleverboy

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Moderator
تاریخ عضویت: 1391/02/20
ارسالها: 131
کانادا
مکان: Toronto

تشکرها: 4 بار
18 تشکر دریافتی در 17 ارسال
بله تمامی سوئیج ها و روترها را می توانید مانیتور کنید ( با فعال کردن SNMP ). در Template های بینا در حدود 20 عدد الگو برای این دسته تعریف شده است . اما
اگر سازمانی یا شرکتی آن مدل -سری از سیسکو را در Template های بینا ندید می تواند خود با استفاده از تعریف الگو در بینا آنها را تعربف و با اگر موفق نشد از با تماس با شرکت دانا پردار این امکان را فراهم می سازیم.
amir  
#3 ارسال شده : 1391/12/15 04:47:00 ب.ظ
amir

رتبه: Member

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1391/02/30
ارسالها: 19
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: tehran

تشکرها: 10 بار
آیا در نرم افزار بینا از SNMP V3 هم می توان استفاده کرد ؟؟؟
azade1992  
#4 ارسال شده : 1395/05/16 11:36:17 ق.ظ
azade1992

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1393/07/15
ارسالها: 7
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: تهران

سلام. این سوال منم هست. ممنون میشم یکی پاسخ بده.
azade1992  
#5 ارسال شده : 1395/05/16 11:37:10 ق.ظ
azade1992

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1393/07/15
ارسالها: 7
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: تهران

سلام. این سوال منم هست. ممنون میشم یکی پاسخ بده.
azade1992  
#6 ارسال شده : 1395/05/16 11:38:51 ق.ظ
azade1992

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 1393/07/15
ارسالها: 7
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: تهران

سلام. این سوال منم هست. ممنون میشم یکی پاسخ بده.
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
رفتن به انجمن  
شما نمی توانید مطلب جدید در این انجمن ایجاد کنید
شما نمی توانید برای مطالب ارسالی پاسخ ارسال کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را حذف کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را ویرایش کنید
شما نمی توانید در مطلب ارسالی خود نظرسنجی ایجاد کنید
شما نمی توانید در این انجمن نظر دهید

ایجاد شده توسط YAF.NET 2.2.3 | YAF.NET © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.096 ثانیه ایجاد شد.