hamburger menu
hamburger menu

تکنیک های پیشرفته فروش

تکنیک های فروش | داناپرداز

فروشنده‌های حرفه‌ای با استفاده از تکنیک فروش و با انجام دادن کارهایی که هر فروشنده دیگه‌ای انجام میده، به موفقیت نمیرسن. اونها از روش‌ها و مهارت‌ های پیشرفته تری استفاده می‌کنن تا بتونن خودشون رو از بقیه فروشنده‌ها متمایز کنن.

این مهارت‌ ها به شما کمک می‌کنه تا با توجه به شرایط مشتری، به عنوان یک راهنمای معتبر، مفید و همدل به نظر برسید. در این مقاله می‌تونین مهارت‌ های پیشرفته فروش و تکنیک‌ هایی برای اجرای اونها رو ببینید.

 

تکنیک های پیشرفته فروش

بدون صمیمیت زیاد مفید باشید

واقعیت این است که مشتریان بالقوه دوستان شما نیستن. هر فروش در واقع یک توافق حرفه‌ای هستش و به همین شکل هم باید با اون برخورد کرد. اما این دلیلی نمیشه که بخواین با مشتریان بالقوه خودتون تند و کاملا بی احساس برخورد کنین.

اما از طرف دیگه، نباید به تمام تقاضاهاشون جواب مثبت بدین، با تمام ایراداتی که میگیرن موافقت کنین و به طور کلی اجازه بدین روند مکالمه رو به دست بگیرن. بهترین فروشنده‌ها این مهارت رو دارن که تعادل مناسبی رو بین صمیمیت و سرد بودن برقرار کنن. اینطوری اونها می‌تونن بدون اینکه کنترل مکالمه و فرآیند فروش رو از دست بدن، به مشتریان بالقوه خودشون کمک کنن.

 

تکنیک پیشرفته فروش: راهنمایی بدون تسلط

برای اینکه بین صمیمیت زیاد و بی‌حوصله و بی احساس بودن تعادل خوبی برقرار کنین باید بتونین نقش یک مشاور رو در فروش بازی کنین. اونی که تخصص داره شما هستین. شما هستین که می‌دونین راجع به چی دارین حرف می‌زنین و حالا باید بینشی که نسبت به محصول، خدمات یا مشکلات دارین رو به مشتری بالقوه منتقل کنین. بنابراین هدفتون نباید فقط روی فروش تمرکز کنه.

شما باید از سوالات متفکرانه و مرتبط استفاده کنین. به اعتراضات اونها به شکل سریع و کامل پاسخ بدین و در عین حال متوجه مشکلاتی که در حال حاضر تجربه می‌‌کنن رو درک کنین. روی کسب و کارشون تمرکز کنین، ببینین نقاط رنجشون کجاست و چطور می‌تونین بهترین راه حل رو به اونها ارائه بدین.

شما اینجایید که نشون بدین نقاط رنجشون رو درک می‌کنین، با ارزش های محصول و خدماتتون آشنایی کامل دارین و در نهایت بهترین نقطه تلاقی این دو رو پیدا می‌کنین. اینطوری بدون اینکه خیلی صمیمی بشین، به شیوه ای مفید و اصولی به مشتری بالقوه خودتون مشاوره دادین.

 

ارائه ارزشی خاص به مشتری بالقوه

این تکنبک فروش در گرو مهارت بالایی است. اگه ندونین دارین به چه کسی مشاوره میدین چطور میخواین نقش مشاور رو ایفا کنین؟ فروشنده‌های موفق از جملات و سناریوهای آماده استفاده نمی‌کنن.

اونها با توجه به شرایط مشتری بالقوه، جملات ارزشمندی رو بیان می‌کنن؛ پیامدهای این شرایط برای کسب و کارهای مشابه چی بوده، پیامدها در چه بازه ای قرار میگیرن و چطور پیشنهاد فروشنده می‌تونه این بازه رو در حالت ایده آل نگه داره.

تمام این گزاره ها نسبت به تبلیغ ویژگی‌های جذاب محصول یا خدمات ارجحیت دارن. مثلا، فرض کنیم یک شرکت تکنولوژی‌های آموزشی راهکاری رو برای برنامه ریزی درسی می‌فروشه. این کسب و کار میخواد محصولاش رو به یک دانشگاه دولتی که هنوز هم اکثر دوره‌ها رو به صورت دستی هماهنگ و پیگیری می‌کنه، به فروش برسونه. گزاره ارزشی نباید «محصول ما رابط کاربرپسندی داره که می‌تونه برنامه ریزی درسی رو آسون تر کنه» باشه.

در عوض گزاره میتونه به این صورت باشه: «در موسسه‌ای به اندازه شما، پیگیری و هماهنگی ثبت نام‌ها به صورت دستی می‌تونه به کاهش ثبت نام و یا ثبت نام بیش از اندازه در بعضی از دوره‌ها منجر بشه. برنامه ما اطلاعاتی رو در دسترستون قرار میده که می‌تونین بخش‌های غیرضروری رو حذف کنین و ثبت نام‌های اضافه بر سازمان رو مدیریت کنین.»

 

تکنیک فروش: انجام تحقیقات گسترده

البته که این مهارت از عالم غیب پیدا نشده! شما نمی‌تونین فقط صفحه اول وب سایت یک شرکت رو ببینین و انتظار داشته باشین نکات ارزشمندی رو در مورد اون شرکت متوجه بشین. باید اطلاعات گسترده ای رو در خصوص یک کسب و کار، رهبریش، صنعتش، جایگاهش در بازار و عملکرد فعلی اون به دست بیارین.

برای این کار به تحقیقات بازار گسترده نیاز دارین. این اطلاعات می‌تونه از مطالعات موردی (Case Study)، نشریات تخصصی اون صنعت، گزارش‌های مالی عمومی، اطلاعات قبلی در خصوص نحوه رهبری شرکت و هر منبع دیگه‌ای که به شما اجازه میده ببینین اون شرکت داره چه کاری انجام میده و با چالش‌هایی روبرو هستش، به دست بیاد.

پس از کسب این اطلاعات، می‌تونین یک گزاره ارزشی فکر شده و مفید رو آماده کنین که در نهایت به نهایی شدن قرارداد با مشتری بالقوه منجر بشه.

 

بیان نقاط رنجی که حتی مشتری بالقوه به آنها آگاهی ندارد

نقاط رنج در واقع پایه و اساس فروش هر چیزی هستن. اگه این نقاط رنج وجود نداشته باشن، فروشی هم وجود نداره. بنابراین، اگه می‌خواین فروشنده موفقی باشین باید بتونین این نقاط رو پیدا کنین و راهکار مناسب رو ارائه بدین. گاهی اوقات، نقاط رنج آشکار هستن، اما فروشنده‌های برتر به صحبت‌های مشتری بالقوه اکتفا نمی‌کنن و به دنبال مشکلاتی میگردن که حتی مشتری هم به اونها فکر نکرده.

توانایی شناسایی مشکلات لحاظ نشده، مطلع کردن مشتری بالقوه نسبت به اونها و ارائه راهکاری متناسب با شرایط مشتری در یک مکالمه، یکی از تکنیکی‌ترین و پیشرفته‌ترین مهارت‌هایی هستش که یک فروشنده می‌تونه داشته باشه.

با اجرای درست این فرآیند شما به درجه ویژه ای از اعتبار نزد مشتری بالقوه دست پیدا می‌کنین. در چنین شرایطی شما باید به طور کامل کسب و کار مشتری رو درک کرده باشین، نسبت به چالش‌هایی که داره تجربه می‌کنه احساس همدردی کنین و در نهایت مشکلات به وجود اومده رو با استفاده از راهکارهای کارآمد، حل کنین.

 

تکنیک پیشرفته فروش: اتخاذ رویکرد مشاوره‌ای

فروش مشاوره‌ای، رویکردی هستش که در اون فروشنده قبل از ارائه راهکار، بر روی ساخت ارزش، اعتماد و همدلی با مشتری بالقوه تمرکز می‌‌کنه. در این روش ساخت یک رابطه معنادار با مشتری بالقوه در اولویت قرار داره و وقتی این رابطه برقرار شد، میشه فروش رو شروع کرد.

این روش می‌تونه متوازن کردن سوالات با بینش‌ها، ارائه دانش، معتبر نگهداشتن مکالمه، ایجاد یک مکالمه دوطرفه، نشان دادن آمادگی برای پذیرش بازخوردها و با دقت گوش دادن رو شامل بشه.

اگر از این گام‌ها پیروی کنین، می‌تونین حس راحتی رو در مشتری بالقوه ایجاد و اونها رو به حرف زدن تشویق کنین. در نهایت می‌تونین به مشکلاتی اشاره کنین که قبلا توسط مشتری لحاظ نشده بودن.

تکنیک پیشرفته فروش | داناپرداز

تکیه بر دانش تخصصی صنعت

با کمی دقت می‌تونین ببینین که اعتماد مفهومیه که در تمام بخش‌های این مقاله به اون اشاره شده. فروشنده‌های موفق میدونن چطور این حس ارزشمند رو خیلی سریع و متقاعدکننده در مشتری به وجود بیارن. در اکثر مواقع، اعتماد محصول جانبی احساس تعلق مشتری نسبت به یک کسب و کار هستش.

مشتریان بالقوه یک گزاره ارزشی خاص میخوان که با اتخاذ اقداماتی خاص، مناسب نقاط رنج خاص اونها باشه. یکی از روش‌هایی که می‌تونین این بخش رو به درستی انجام بدین، اینه که در مکالماتتون  دانش گسترده ای رو نسبت به صنعت اونها ارائه بدین.

به اونها نشون بدین که به خوبی این صنعت رو درک می‌کنین و نسبت به ترندهایی که قراره عملکرد اونها و رقباشون رو شکل بده، آشنایی کامل دارین. همونطور که بالاتر هم اشاره شد، شما فقط فروشنده نیستین؛ شما متخصصی هستین که میدونه مشتری با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنه و چه مشکلاتی باعث شده تا عملکرد فعلی اونها در این سطح قرار بگیره.

 

تکنیک پیشرفته فروش: ارائه محتوای مرتبط

این بخش هم نیازمند تحقیقه، اما نحوه ارائه دانشتون به مشتری بالقوه مهمترین اصل به حساب میاد. یک راه برای انجام این کار اینه که در بازه‌های مختلف سفر مشتری، اطلاعات مرتبط و مختص صنعت رو به مشتری بالقوه ارائه بدین.

در اینجا به کمی ظرافت نیاز دارین، اما این تکنیک فروش وقتی درست اجرا بشه نتایج چشمگیری رو در فرآیند فروش ارائه میده. شما نباید مشتری بالقوه خودتون رو با ده‌ها مقاله از نشریات تخصصی صنعت محاصره کنین و با اصرار نشون بدین که «ببین من چقدر در مورد کاری که انجام میدی اطلاعات دارم!».

در عوض، سعی کنین محتوایی رو پیدا کنین که به نوعی به موضوعات بحث شده در ایمیل یا تماس تلفنی مرتبط باشن. مثلا، فرض کنین قراره راهکار مدیریت پروژه ساختمانیتون رو به یک فست فود زنجیره‌ای در منطقه خودتون بفروشین.

می‌تونین یک مقاله جامع در خصوص نحوه بهره گیری رستوران‌های زنجیره‌ای از تکنولوژی‌های رده بالا رو برای مشتری بالقوه ارسال کنین. اینطوری می‌تونین به مشتری نشون بدین که نسبت به صنعتی که در اون فعال هستن اطلاعات خوبی دارین و می‌تونین به اونها در دیجیتالی شدن و تغییر تکنولوژی‌های فعلی کمک کنین.

 

تکنیک فروش حفظ ذهنیت متضاد

حفظ ذهنیت متضاد به توانایی شما در پیدا کردن شکاف‌ها و وقفه‌های عملکردی مشتری بالقوه شما برمیگرده. این به ذهنیت شکاک ماندن، موشکافی کردن، و توجه به منطق معیوب، فرصت‌های نادیده گرفته شده یا اجرا و عملکرد غیر بهینه مربوط میشه.

فروشندگان حرفه‌ای با استفاده از این ذهنیت به دنبال نقاطی میگردن که احتمالا مشتری بالقوه دچار اشتباه شده. آیا فرصتی برای پس انداز رو نادیده گرفتین؟ آیا به فرآیندهایی اولویت دادین که منجر به نتایج پایین تر از حد انتظار شده؟ آیا بعضی از تکنولوژی‌های مورد استفاده زائد یا ناکارآمد هستن؟

فروشنده‌هایی با این ذهنیت میتونن وقفه های عملکردی مشتری بالقوه رو شناسایی و در نتیجه گزاره ارزشی کارآمدتری رو ارائه کنن. سپس اونها می‌تونن دیدگاه جایگزینی رو در دسترس مشتری بالقوه قرار بدن که سوالاتی رو ایجاد کنه و به سوالات خاصی جواب بده.

 

مهارت فروش: انجام تحقیقات گسترده و گوش دادن فعالانه

حفظ ذهنیت متضاد قابلیتیه که نشون میده چقدر خوب می‌تونین در مورد مشتری بالقوه و به خصوص نحوه عملکرد کسب و کارشون تحقیق کنین.

باید راهکارهایی رو که در حال حاضر دارن استفاده می‌کنن رو پیدا کنین. می‌تونین گزارشات مالی عمومی رو بررسی کنین و ببینین آیا می‌تونن عملکرد بهتری در این حوزه داشته باشن؟ سعی کنین بینش‌هایی رو در مشتریان اونها پیدا کنین.

از روش‌های مختلفی استفاده کنین تا ببینین اونها چطور عمل می‌کنن و چه چیزی روی عملکردشون تاثیر میذاره. از اون مهم تر، باید در طول مکالمه از مهارت گوش دادن فعالانه استفاده کنین. به هر نکته ای که در مورد ضعف کسب و کارشون اشاره می‌کنن دقت کنین و ببینین چرا اون رو یک نقطه ضعف میدونن.

برای اینکه یک فروشنده مثال زدنی باشین باید به مهارت‌هاتون شاخه و برگ بدین و به سراغ مهارت‌هایی برین که چندان مرسوم نیستن. طبیعتا در این مقاله تمام مهارت‌های پیشرفته فروش معرفی نشدن، اما برای اینکه فروشندگیتون رو به سطح جدیدی ارتقاء بدین، گزینه‌های مناسبی هستن.

 

تکنیک‌ فروش مستقیم

فروش مستقیم یک رویکرد قاطع و رو در رو برای فروش در شرایطی است که فروشنده معمولاً محصول یا خدمات خود را به یک مشتری احتمالی در خانه یا محل کار او ارائه می‌دهد. فروش مستقیم موفقیت آمیز نیاز به ترکیبی از فنون فروش و مهارت‌های بین فردی، مهارت ارائه محصول، دانش محصول و مهارت منعقد کردن قرارداد دارد.

 

مهارت‌های بین فردی

اگر مهارت‌های ارتباطی کافی بین فردی را نداشته باشید، فروش مستقیم به سادگی امکان پذیر نخواهد بود. برای اینکه بتوانید به طور مداوم مشتریانی را برای خرید محصولاتتان بدست آورید، باید کاری کنید که آن ها به شما اعتماد کنند و به عنوان فروشنده با شما ارتباط برقرار کنند. این امر به ویژه در مورد کالاهایی که دارای قیمت بالاتری هستند و باید مشتری احتمالی را از جهت ارزش آنها متقاعد کنید، صادق است. فروشندگان در روش فروش مستقیم برای اینکه بتوانند به یک خانه یا کسب و کار دعوت شوند، باید برخوردی دوستانه داشته باشند وبه سرعت اعتماد افراد را به خود جلب کنند.

 

مهارت‌های ارائه محصول

موفقیت در بسیاری از مشاغل فروش مستقیم مستلزم داشتن مهارت‌های ارائه محصول است. شما به عنوان فروشنده باید در مقابل گروهی از مشتریان احتمالی بایستید و شایستگی‌های شرکت و محصولات یا خدمات خود را برای آنها مشخص کنید. در بسیاری از روش‌های فروش نیاز است چند ساعت محصول را به مشتری احتمالی نمایش دهید و همزمان در مورد مزایا و ویژگی‌های آن صحبت کنید.

 

دانش محصول

داشتن دانش کافی در مورد محصول در فرایند فروش مستقیم بسیار مهم است. از آنجا که شما اغلب یک محصول خاص یا یک سری محصولات مرتبط را می فروشید، باید به عنوان متخصص در دسته محصولات خود ظاهر شوید. این اعتبار شما را به عنوان یک فروشنده تثبیت کرده و به حفظ آبروی اعتباری برندی که می فروشید کمک می‌کند. فروشندگان مستقیم برتر ساعت‌ها، روزها یا هفته ها را صرف یادگیری ویژگی‌های مختلف محصولات خود می‌کنند.

 

مهارت‌های انعقاد قرارداد

مهارت انعقاد فروش در هر شکلی از فروش مهم است، اما در فروش مستقیم ضروری است. برخی از شرکتها به شدت روی تکنیک‌ های انعقاد مطمئن تأکید دارند. مرحله انعقاد قرارداد نقطه‌ای است که در آن به تمام نگرانی‌های کلیدی مشتری احتمالی پرداخته می‌شود و نیاز است مشتری به صورت کامل برای خرید متقاعد شود. اعتماد به نفس، مهارت قانع کردن و شجاعت، کلیدهای مهارتی انعقاد موثر معاملات هستند.

 

تکنیک‌ های فروش تلفنی

اگر فکر می‌کنید دوره فروش تلفنی به پایان رسیده است، اشتباه می‌کنید.

برخی از مدیران فروش موفق اعتقاد دارند در فنون فروش جدید دیگر زمان فروش از طریق تلفن به سر آمده است اما این باور اشتباه است.

در اقتصاد امروز، تلفن در واقع یکی از بهترین راهها برای فروش است اما بدون استفاده از راهنمایی‌ها و تکنیک‌ های صحیح فروش تلفنی، تماس‌های تلفنی بی فایده هستند.

مشتریان احتمالی سطح بالا هر روز بین 5 تا 25 تماس فروش دریافت می‌کنند و گاهی اوقات برای رسیدگی به برنامه شلوغ کاری خود مجبور می‌شوند تلفن همراه خود را خاموش کنند. پس باید در ارتباط تلفنی با این افراد تکنیک‌ های صحیح را اتخاذ کنید.

همچنین تحقیقات نشان می‌دهند که 80٪ از فروش‌ها برای انعقاد معامله به طور متوسط به 5 تماس پیگیری فروش نیاز دارند، اما 44٪ از کارشناسان فروش تنها پس از 1 تماس پیگیری از این کار صرف نظر می‌کنند.

*** همانطور که می‌دانید در حرفه فروش باورهای اشتباه بسیار رایجی وجود دارد که باعث می‌شود یک کارشناس فروش به دام آن‌ها بیوفتد. برای اطلاع از این اشتباهات وارد صفحه باورهای اشتباه در حرفه فروش شوید. ***

 

تکنیک‌ های فروش B2B

قطعا هدف شما از برگزاری کمپین‌های فروش جذب و نگهداری مشتریان است. اما وقتی اکثر مشتریان بیش از ده پشنهاد فروش در طول روز دریافت می‌کنند، ایجاد مفهومی مثل وفاداری مشتری کار اصلا ساده ای نیست. شما باید استراتژی فروش B2B خود را به شکل مناسب تدوین کنید تا بتوانید نرخ تبدیل خود را افزایش دهید.

فروش موثر در زمینه B2B اغلب نیاز به تحقیق و برنامه ریزی بیشتری در مقایسه با فروش سنتی یا B2C دارد. در فروش B2B چرخه فروش طولانی تر است و شما اغلب با چندین ذینفع در شرکت مشتری احتمالی تعامل خواهید داشت. اما در عین حال میزان سود در فروش B2B معمولا بالاتر است؛ به ویژه هنگامی که یک معامله بزرگ که 12 ماه برای به ثمر نشستن آن تلاش کرده اید را به پایان می‌رساند.

تکنیک‌ های فروش B2B | داناپرداز

تکنیک‌ های فروش B2C

یکی از تفاوت‌های اساسی بین فروش مویرگی (B2C) و فروش شاهرگی (B2B) در مدت زمانی است که برای تکمیل فرایند و خاتمه فروش مورد نیاز است. فروش B2C به طور معمول یک چرخه فروش کوتاه است در حالی که فرایند فروش B2B معمولا بسیار طولانی است. در فروش مویرگی، افراد معمولا به سرعت و در لحظه برای خرید تصمیم گیری می کنند.

چگونه می‌توانید با تکنیک های  فروش B2C به اهداف خود دست پیدا کنید؟

تجربه: اگر در فروش B2C فعالیت می‌کنید، خوش شانس هستید زیرا برای موفقیت به تجربه بسیار کمتری نسبت به فروش B2B نیاز دارید. با این حال، هرگز از یادگیری تکنیک های فروش جدید و رشد شخصی خود غافل نشوید. به روز بودن و آگاهی از گرایش های صنعتی و نیازهای مشتری احتمالی، شما را از سایر کارشناسان فروش جدا می‌کند.

قابلیت تطبیق: موفقیت در دنیای فروش B2C نیاز به اقدام سریع و غیرقابل پیش بینی دارد. قابلیت تطبیق سریع به شما کمک می‌کند تا جلوتر از بقیه باشید. طرز فکر شما باید آماده و پذیرای تغییرات باشد. به این ترتیب برای تصمیم گیری‌های سریع و همچنین مواجهه با شکست‌های احتمالی در دنیای فروش مویرگی آماده خواهید بود.

ارتباطات: در فرایند قانع کردن خریدار، هدف شما باید جلب کردن توجه او به صرفه جویی در هزینه، پیشنهاد جامع ترین طیف محصولات یا کیفیت بالای محصول باشد. به هر صورت باید درمورد ارزشی که برند شما می‌تواند برای مشتری احتمالی به ارمغان بیاورد، شفاف باشید. از زبانی ساده و بدون اصطلاحات فنی استفاده کنید که برای همه قابل درک باشد.

بازاریابی: همانطور که قبلا ذکر شد، روند خرید در B2C معمولاً منطقی نیست. در حقیقت، تصمیمات خرید B2C اغلب براساس احساسی است که خریدار نسبت به برند دارد. بازاریابان B2C همواره از طریق توسعه برند نیاز به محصولات/ خدمات خود را در مشتریان ایجاد می کنند. به عنوان یک فروشنده در خط مقدم، می‌توانید اطلاعات مهم بازاریابی را جمع آوری کرده و با تیم بازاریابی خود برای ارائه پیام‌های جذاب به مشتریان همکاری کنید. برای تامل درباره فروش‌هایی که انجام داده اید و فروش‌هایی که در انجام آنها موفق نبوده اید، وقت بگذارید. با تجزیه و تحلیل فروش با تیم بازاریابی خود می‌توانید با تمرکز روی پیام‌های ارسالی خود، مشتریان را جذب کنید و از کاهش میزان فروش خود جلوگیری کنید.

 

تکنیک‌ های فروش روانشناختی

به عنوان فروشنده می‌توانید با درک دقیق نیازهای مشتری، میزان فروش خود را افزایش دهید.

اگر شما یک فروشنده موفق هستید، به احتمال زیاد در درک چارچوب ذهنی مشتریان مهارت خوبی دارید. روانشناسی فروش بینش های مختلفی را در مورد اثربخشی تکنیک های فروش ارائه می‌دهد. اگر بتوانید این بینش‌ها را درک کنید، می‌توانید پیشرفت چشمگیری در به کارگیری روش‌های فروش مناسب داشته باشید.

 

تکنیک‌ های فروش اینترنتی

بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند اکثر کسب و کارهای خود را بصورت آنلاین انجام دهند زیرا این کار به طور معمول مقرون به صرفه ترین روش برای شروع و همچنین حفظ کسب و کار است. در ادامه 4 روش فروش اینترنتی برای اجرا در تجارت آنلاین جهت افزایش فروش ارائه شده است:

 

از بازاریابی محتوا استفاده کنید

امروزه یک شرکت نمی‌تواند بدون داشتن یک استراتژی مناسب بازاریابی محتوا به بقای خود ادامه دهد. مهم نیست که هدف استراتژی محتوای شما (تولید سرنخ ،بهبود آگاهی از برند، افزایش ترافیک وب سایت، افزایش فروش و غیره) چه باشد، هدف نهایی همیشه یکسان است – افزایش میزان درآمد. برای پرداختن به استراتژی محتوای خود زمان بگذارید و در صورت لزوم در آن تجدید نظر کنید. به یاد داشته باشید، محتوا حکمران است و کسانی که دارای بهترین و بیشترین محتوا هستند در بازار کسب و کارشان حکمرانی می‌کنند.

 

تکنیک فروش : اضطرار ایجاد کنید

در تبلیغ محصول یا خدمات خود برای تکمیل خرید، احساس فوریت ایجاد کنید. می‌توانید این کار را با قرار دادن یک مهلت برای اقدام در تبلیغات خود انجام دهید و آن را برجسته کنید. حتی می‌توانید برای کسانی که تا یک زمان مشخص از شما خریداری می‌کنند، تسهیلات ویژه در نظر بگیرید.

 

از فراخوان روشن استفاده کنید

هنگام توسعه یک صفحه لندینگ یا تبلیغ برای یک محصول، بسیاری از تبلیغ کنندگان بیش از حد به چیستی و چرایی محصولاتشان فکر می‌کنند (محصول چیست و چرا بهترین محصول برای شماست)، اما فراموش می‌کنند به بازدید کننده بگویند که دقیقا چه انتظاری از آنها دارند یا به عبارت دیگر مشتری باید چه کاری انجام دهد.

اما داشتن یک فراخوان مشخص که به بازدید کننده از وبسایت اعلام می‌کند که چگونه می‌تواند اقدامات بعدی را انجام دهد، یک روش موثر برای بهبود میزان فروش و افزایش درآمد شماست.

 

نظرات یا توصیه‌های مشتری را در نظر بگیرید

افرادی که می‌توانند اعتماد را در بازارشان برقرار کنند، کسانی هستند که خریداران زیادی دارند و مردم را تشویق می‌کنند تا تجربیات مثبتشان را به اشتراک بگذارند. یک تکنیک فروش عالی برای ایجاد اعتماد، استفاده از نظرها و پیشنهادات مشتریان و حتی بهتر از آن استفاده از پیشنهادات مشتریان به صورت ویدیوهای تبلیغاتی است.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!

2 در مورد “تکنیک های پیشرفته فروش”

  1. سلام وقتتان بخیر باشه
    بسیار مطلب مفیدی بود این تکنیک های فروش که گفتین از بهترین تکنیک هاست واقعا ممنونم

    1. امیر علی محمودی

      سلام وقت شما هم بخیر باشه
      خواهش میکنم امیدوارم که کمکتون کرده باشیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا